Workshops

Workshops ‘bloem’ en ‘groen’ decoraties in ‘t Borghoes

Wilt u uw vrije tijd creatief besteden? Dan kan dat in één van de workshops die bij Tuincentrum Borghuis worden gegeven. De workshops worden gegeven in de boerderij ‘t Borghoes, gelegen naast het tuincentrum, aan de Vliegveldstraat 2 te Deurningen. ‘t Borghoes getuigt van een bijzondere, landelijke sfeer en is speciaal voor deze workshops ingericht.

Programma-overzicht
Klik hier voor het programma-overzicht voor het voorjaar 2017
Op de aangegeven data worden ‘s avonds workshops gegeven.
Deze avondworkshops vinden plaats van  19.30 tot  22.00 uur.

 

Voor groepen zijn er speciale workshop mogelijkheden (min.10 personen).
Groepen kunnen terecht op de zaterdagen van 9.00 tot 11.30 of van 13.30 tot 16.00.

 

Prijzen
De prijs voor een workshop bedraagt € 32,50 per persoon. Deze prijs is incl. inschrijfgeld, alle benodigde materialen en ondergronden en koffie of thee met een plak heerlijke Twentse krentenwegge.

Workshop De Luxe € 65,00
Op 1 juni maken we een groter en luxer arrangement. Deze workshops starten om 19.00 uur. Naast de koffie of thee met een plak krentenwegge krijgt u deze avond ook een hapje en drankje aangeboden.

Laat u verrassen!

 
Inschrijving en betaling:
Inschrijven is alleen mogelijk bij de klantenservice van Tuincentrum Borghuis tegen betaling van € 7,50 inschrijfgeld. (Telefonisch inschrijven is niet mogelijk). Het resterende bedrag kunt u voldoen tijdens de workshop.

Plaatsing geschiedt in volgorde van betaling van inschrijfgeld. Mocht er voor een workshop onvoldoende deelname zijn dan wordt deze mogelijk geannuleerd. Deelnemers kunnen zich dan in overleg voor een andere workshop inschrijven.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering van de workshop door u vervalt uw inschrijfgeld. Natuurlijk mag iemand anders uw plaats innemen.

Tot ziens in ’t Borghoes!!