• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Barbecues

Welkom bij Tuincentrum Borghuis, dé winkel voor alles wat met tuinieren en buitenleven te maken heeft! Wij bieden een breed aanbod aan barbecues, van elektrisch tot gas tot houtskool. Ook kun je bij ons terecht voor alle essentiële accessoires die je barbecue-ervaring aangenaam en probleemloos maken.

Soorten barbecues

  • Onze elektrische barbecues zijn perfect voor wie snel en gemakkelijk wil barbecueën zonder het gedoe van het aansteken van houtskool of gas. Ze zijn ook ideaal voor gebruik in appartementen en andere ruimtes waar open vuur verboden is.
  • Gasbarbecues bieden het gemak van snelle en consistente warmte, waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel barbecueliefhebbers. Ons assortiment gasbarbecues is er in verschillende maten en stijlen, zodat je er een kunt vinden die past bij jouw wensen en budget.
  • Voor wie houdt van de klassieke gerookte smaak en de traditionele grillervaring, bieden we ook een reeks houtskoolbarbecues aan. Onze selectie omvat zowel draagbare als vaste modellen, zodat je de barbecue kunt kiezen die bij jouw levensstijl en behoeften past.

Naast barbecues bieden we een breed assortiment van andere benodigdheden voor het buitenleven. Onze tuinmeubelen, loungesets, tuinplanten, kamerplanten, bloemen en decoraties zijn zorgvuldig samengesteld voor elke smaak en elk budget.

Bij Borghuis zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en ons deskundig advies. Wij nodigen je uit in onze winkel in Deurningen om ons uitgebreide assortiment barbecues en outdoor living essentials te ontdekken. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het perfecte product voor jouw behoeften te vinden.

Bekijk onze kaart hieronder voor een routebeschrijving naar onze winkel en onze openingstijden. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit:

Wij verwelkomen je graag in Borghuis, jouw ultieme bestemming voor alles wat met buitenleven te maken heeft!