Nieuws

Tuincentrum vol kerststerren

Natuurlijk presenteert ons tuincentrum in Deurningen ook dit jaar weer de mooiste kerstbomen en kerstdecoraties. Eigenlijk zijn het allemaal ‘sterren’. En dan hebben we ook nog een groot aanbod van de echte kerstster, de Poinsettia. Deze fleurige kamerplant is er niet alleen in klassiek wit of rood, maar tegenwoordig ook rood-wit gevlamd, crèmekleurig, zalmroze of zuurstokroze. Daarbij heb je ook nog keuze uit kleine en grote exemplaren.

Lees meer...
15 Tuintips december

We zijn benieuwd wat Koning Winter dit jaar voor ons in petto heeft, maar we kunnen altijd nog wel wat tuinklusjes doen. En tussen de voorbereidingen voor de feestdagen door kun je binnenshuis ook alvast plannen maken voor het volgende voorjaar en tuinseizoen.

Lees meer...
Kerstbomen reisverslag

Waar komen onze echt kerstbomen eigenlijk vandaan? Je leest er alles over in dit kerstbomen reisverslag inclusief foto's.

Lees meer...
KiKa Kerstballen actie

Heb jij al een KiKa Kerstbal? Steun de strijd tegen kinderkanker en koop bij ons een KiKa kerstbal voor €4,95 en doneer daarmee € 2,50 aan KiKa!

Lees meer...
Kersttrends 2018

Een klassieke boom blijft natuurlijk mooi, maar elk jaar duiken er weer nieuwe verrassende decoraties en kleuren voor een sfeervolle kerst op. 

Lees meer...
Herfstkleur met bessenstruiken

De meeste planten zijn uitgebloeid en tal van bomen verliezen hun blad. Wil je nog kunnen genieten van kleur en tegelijkertijd wat meer beschutting en privacy creëren? 

Lees meer...
Tuincentrum vol sinterklaascadeaus

Tussen de kamer- en tuinplanten vind je in ons tuincentrum in Deurningen de leukste en mooiste cadeaus voor groot en klein, voor hem en haar. Hieronder 9 tips voor in de schoen of voor op het verlanglijstje voor 5 december.

Lees meer...
Grote herfstopruiming

Waarom zou je alleen in de lente grote schoonmaak houden? Ook de herfst is er een prima periode voor, zowel in huis als in de tuin. Zomerse kleuren maken plaats voor vlammende herfsttinten. Warme kleuren, materialen en sfeerlicht maken de komende donkere maanden een stuk aangenamer.

Lees meer...