• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Borghuis

Welkom bij Tuincentrum Borghuis, dé bestemming voor al je tuinbenodigdheden! Onze vestiging in Deurningen biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor alle tuinliefhebbers. Van bloemen en kamerplanten tot tuinplanten, tuinmeubelen, loungesets en barbecues, wij hebben alles in huis om een prachtige binnen- en buitenruimte te creëren.

Bloemen

Ons tuincentrum heeft een divers assortiment bloemen voor elk seizoen. Of je nu kleurrijke bloemen nodig hebt voor je tuin of elegante arrangementen voor een speciale gelegenheid, bij ons zit je goed. Wij bieden ook op maat gemaakte bloemstukken voor bruiloften, begrafenissen en andere gebeurtenissen.

Kamerplanten

Breng het buitenleven naar binnen met ons uitgebreide assortiment kamerplanten. Of je nu op zoek bent naar onderhoudsarme vetplanten of bijzondere planten voor je interieur, we hebben een ruime keuze.

Tuinplanten

Ons tuincentrum biedt een breed scala aan planten die de schoonheid van uw buitenruimte vergroten. Van struiken tot bomen, we hebben een uitgebreide collectie planten die u zullen helpen een tuinoase te creëren.

Tuinmeubelen

Wij bieden een assortiment tuinmeubelen die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Als het gaat om loungesets, eettafels voor buiten of tuinstoelen, wij hebben iets voor elke smaak en elk budget.

Loungesets

Ontspan in stijl met onze comfortabele loungesets. Onze selectie loungesets is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen die passen bij elke buitenruimte.

Barbecues

Er gaat niets boven een barbecue op een warme zomerse dag, en wij hebben alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. Van hoogwaardige barbecues tot accessoires en schoonmaakbenodigdheden, wij hebben een ruime keuze.

Restaurant

Ons tuincentrum beschikt ook over een gezellig restaurant waar je kunt genieten van een lekker ontbijt, een kopje koffie of een heerlijke high tea. Neem een pauze van het winkelen en geniet van ons verrukkelijke menu-aanbod.

Bezoek Tuincentrum Borghuis!

Tuincentrum Borghuis is gunstig gelegen en gemakkelijk te vinden vanuit omliggende steden, zoals:

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Dus kom eens langs en ontdek zelf ons prachtige assortiment kamerplanten, tuinmeubels, barbecues en accessoires. Wij verwelkomen je graag bij tuincentrum Borghuis!