• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dierenwinkel Enschede

Een complete dierenwinkel in de regio van Enschede? Dat is Tuincentrum Borghuis! Met een uitgebreid assortiment aan dierbenodigdheden voor veel verschillende huisdieren biedt Tuincentrum Borghuis alles wat uw viervoeter nodig heeft. Of u nu een hond, kat, knaagdier of vogel heeft: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Vergeet ook de vogels in uw tuin niet! 

Alles voor uw huisdier bij Tuincentrum Borghuis

Van dierenvoeding tot speeltjes: Tuincentrum Borghuis heeft alles in het assortiment voor uw huisdier. Wij verkopen allerlei producten voor uw hond, kat, knaagdier, vis of vogel. Ook aan de vogels in de tuin is gedacht! Voor vogelhuisjes en vogels bent u namelijk aan het juiste adres bij onze dierenwinkel in Tuincentrum Borghuis. Ook voor verschillende vetbollen, pindaslingers en ander vogelvoer kunt u terecht bij Tuincentrum Borghuis. Voor honden hebben wij onder andere hondenmanden, goede kwaliteit hondenvoer, speeltjes en meer! Voor spulletjes voor uw kat kunt u ook bij ons terecht. Voor katten hebben wij onder andere voederbakjes, lekkere snacks en halsbandjes. Ook voor knaagdieren kunt u alles vinden in onze dierenwinkel in Tuincentrum Borghuis. Wij verkopen onder andere dierenhokken voor binnen én buiten. Met de juiste producten voor uw dier houdt u deze zo lang mogelijk fit en gezond! Ook kunt u bij onze dierenwinkel langskomen voor:

  • vogeldrinkbakken;
  • vogelvoederhuizen;
  • vogelhuisjes

Voor de vogels in de tuin of in huis verkopen wij verschillende soorten vogeldrinkbakken. Deze passen in kooien, maar verkopen wij ook als schaal. Als schaal kunt u deze gemakkelijk in de tuin zetten en hiervan genieten. De vogelvoederhuizen uit ons assortiment zijn ideaal om in de tuin te plaatsen. Als u deze in de winter plaatst zullen er verschillende soorten vogels komen. Heeft u een vogelhuisje? Dan is het combineren van een vogelhuisje en een vogelvoederhuis een combinatie voor gegarandeerd succes. Er zullen dan nog meer vogels naar uw tuin komen!

Onze dierenwinkel nabij Enschede

De dierenwinkel in Tuincentrum Borghuis heeft een ruim assortiment aan allerlei dierenproducten. Voor ons complete aanbod kunt u langskomen in de dierenwinkel nabij Enschede. Onze deskundige medewerkers helpen u hier graag bij de aankoop van de juiste dierenbenodigdheden. Wilt u een huisdier aanschaffen? Vraag onze medewerkers op de dierenafdeling wat voor voorbereidingen u moet treffen. Als u een nieuwe puppy krijgt heeft u onder andere een bench en hondenvoer nodig. Bij een kitten zijn speeltjes belangrijk en de juiste voederbak. U wilt natuurlijk dat een nieuw huisdier zich thuis voelt! Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs in onze dierenwinkel in Enschede.

borghuis-dierenwinkel-enschede

Bezoek ons tuincentrum bij Enschede

Voor advies of antwoord op al uw vragen komt u naar Tuincentrum Borghuis. In onze dierenwinkel nabij Enschede vindt u altijd een deskundige medewerker die u van dienst kan zijn. Wij staan graag voor u en uw huisdieren klaar! Met onze ruime openingstijden vindt u altijd wel een moment om langs te komen. Neem voor vragen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Borghuis!