Dierenwinkel Enschede

Bezoek onze complete dierenwinkel in de buurt van EnschedeEen complete dierenwinkel in de regio van Enschede? Dat is Tuincentrum Borghuis! Met een uitgebreid assortiment aan dierenbenodigdheden voor veel verschillende huisdieren. Of u nu een hond, kat, knaagdier of vogel heeft, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Vergeet ook de vogels in uw tuin niet! 

Voor al uw benodigdheden: onze dierenwinkel nabij Enschede

Van dierenvoeding tot speeltjes: Tuincentrum Borghuis heeft alles in het assortiment voor uw huisdier. Ook om een vogelhuisje of vogels te kopen bent u bij onze dierenwinkel in de regio van Enschede aan het juiste adres.

Daarnaast hebben we ook konijnen en cavia’s. En leuke voederbakjes, lekker en kwalitatief goed eten waar uw huisdier sterk van wordt en dierenhokken. Neem eens een kijkje op onze webshop of kom langs in onze dierenwinkel in Enschede.

Bezoek ons tuincentrum bij Enschede

Voor advies of antwoord op al uw vragen komt u naar Tuincentrum Borghuis. In onze dierenwinkel nabij Enschede vindt u altijd een deskundige medewerker die u van dienst kan zijn. Wij staan graag voor u en uw huisdieren klaar! Met onze ruime openingstijden vindt u altijd wel een moment om langs te komen.