Dierenwinkel Enschede

Bezoek onze complete dierenwinkel in de buurt van EnschedeEen complete dierenwinkel in de regio van Enschede? Dat is Tuincentrum Borghuis! Met een uitgebreid assortiment aan dierbenodigdheden voor veel verschillende huisdieren biedt Tuincentrum Borghuis alles wat uw viervoeter nodig heeft. Of u nu een hond, kat, knaagdier of vogel heeft: bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Vergeet ook de vogels in uw tuin niet! 

Voor al uw benodigdheden: onze dierenwinkel nabij Enschede

Van dierenvoeding tot speeltjes: Tuincentrum Borghuis heeft alles in het assortiment voor uw huisdier. Ook als u een vogelhuisje of vogels wilt kopen, bent u bij onze dierenwinkel in de regio van Enschede aan het juiste adres. Daarnaast hebben we ook leuke voederbakjes, lekker en kwalitatief goed eten waar uw huisdier sterk van wordt en dierenhokken. Kom bij ons langs voor onder andere:

 

Neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs in onze dierenwinkel in Enschede.

Bezoek ons tuincentrum bij Enschede

Voor advies of antwoord op al uw vragen komt u naar Tuincentrum Borghuis. In onze dierenwinkel nabij Enschede vindt u altijd een deskundige medewerker die u van dienst kan zijn. Wij staan graag voor u en uw huisdieren klaar! Met onze ruime openingstijden vindt u altijd wel een moment om langs te komen. Neem voor vragen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.