Woonaccessoires Enschede

Welkom bij Tuincentrum Borghuis! Hier vindt u het grootste aanbod van woonaccessoires in de omgeving van Enschede. Wij hebben de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. In ons tuincentrum te Deurningen nabij Enschede slaagt u altijd!

Woonaccessoires in omgeving van Enschede

Zo hebben wij onder andere woonaccessoires als kaarsen, foam- en zijdebloemen of vele verschillende decoratieve kussens in ons assortiment. Maar ook voor woonaccessoires als bijvoorbeeld potten, vazen, spiegels, beeldjes of kapstokken kunt u in ons tuincentrum nabij Enschede terecht. Wij hebben in ons tuincentrum een speciale sfeer en cadeau afdeling waar u inspiratie voor u zelf of voor een ander kunt opdoen.

Of neem eens een kijkje op onze webpagina woonaccessoires en laat u verassen door ons groots en veelzijdig aanbod aan trendy woonaccessoires in ons tuincentrum vlakbij Enschede.

 

 

Neem contact op met Tuincentrum Borghuis

Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u op zoek bent naar iets specifieks. Ook vindt u onze openingstijden en adresgegevens hier. Heeft u andere vragen? Wij staan u graag ter woord!