• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinmeubels Enschede

Let op: onze tuinmeubelafdeling maakt vanaf augustus plaats voor onze kerstshow.
Er zijn  hierdoor geen tuinmeubelen meer te bezichtigen.

Bent u op zoek naar tuinmeubels en woont u in de omgeving van Enschede? In ons tuincentrum vindt u het grootste assortiment van tuinmeubels in de omgeving van Enschede. Kortom: bij Tuincentrum Borghuis vindt u alles op het gebied van huis en tuin!

Tuinmeubels in de omgeving van Enschede

Naast ons ruime aanbod kamer- en tuinplanten kunt u ook terecht bij Tuincentrum Borghuis voor een ruim assortiment aan tuinmeubels. Tuinmeubels van alle soorten, maten en kleuren zijn te koop bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede. De nieuwste collecties tuinmeubels vindt u op onze royale tuinmeubelafdeling van 3000m2 in ons tuincentrum. Van aluminium, wicker-vlechtwerk, textileen, rotan, metaal en kunststof. U kunt voor allerlei soorten tuinmeubels bij ons terecht. En dat allemaal onder één dak in de omgeving van Enschede. Daarnaast vindt u bij ons ook onze eigen collectie OWN Living meubelsets. Deze zijn met zorg uitgekozen op hun duurzaamheid, comfort en uitstraling. Deze tuinmeubels zitten als gegoten en zien er ook nog eens prachtig uit in iedere tuin. Laat u verassen door ons veelzijdig aanbod van tuinmeubels en probeer deze eens uit in ons tuincentrum nabij Enschede. Een greep uit ons assortiment:

Merken tuinmeubels nabij Enschede

Bij Tuincentrum Borghuis kunt u terecht voor verschillende merken tuinmeubels. Wij verkopen onder andere tuinmeubels van het merk 4 Seasons Outdoor. Dit merk staat garant voor goede kwaliteit tuinmeubels die prachtig in iedere tuin zullen staan. U kunt kiezen uit verschillende tuinsets of losse tafels en stoelen. Als u de tafels en stoelen los koopt kunt u deze gemakkelijk combineren. Ook verkopen wij tuinmeubels van het merk SUNS. Dit merk heeft graag dat iedereen van de zon en het buitenleven kan genieten. Met de prachtige loungesets en verschillende soorten tafels en stoelen kunt u ook zeker optimaal genieten van uw tuin. Wij verkopen verschillende soorten tuinmeubels in allerlei kleuren, maten en soorten. Heeft u een grote tuin waar u een loungeset en een tafel met stoelen kwijt kunt? Ook dan hebben wij prachtige sets die goed bij elkaar passen.Wilt u liever zelf stoelen en tafels combineren? Ook dat kan bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede! Ook kunt u bij Tuincentrum Borghuis terecht voor vele tuinmeubelaccessoires zoals onder andere stoelhoezen, schoonmaakspullen en verschillende parasols en hockers. Zo wordt uw tuin een geheel!

tuincentrum-borghuis-tuinmeubels-kopen-enschede

Contact Tuincentrum Borghuis

Heeft u nog vragen over onze tuinmeubels of een van onze andere producten? Kom dan langs onze vestiging nabij Enschede of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Tuincentrum Borghuis is zeven dagen per week geopend! Kom tijdens het shoppen ook eens langs in ons tuinrestaurant voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Ook voor een heerlijke lunch of high tea bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons complete assortiment tuinmeubels kunt u het beste langskomen in ons tuincentrum in Deurningen. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede!