Tuinmeubels Enschede

Let op: onze tuinmeubelafdeling maakt vanaf augustus plaats voor onze kerstshow.
Er zijn  hierdoor geen tuinmeubelen meer te bezichtigen.

Bent u op zoek naar tuinmeubels en woont u in de omgeving van Enschede? In ons tuincentrum vindt u het grootste assortiment van tuinmeubels in de omgeving van Enschede. Kortom: bij Tuincentrum Borghuis vindt u alles op het gebied van huis en tuin!

Tuinmeubels in de omgeving van Enschede

De nieuwste collecties tuinmeubels vindt u op onze royale tuinmeubelafdeling van 3000m2 in ons tuincentrum nabij Enschede. Wij hebben tuinmeubels in alle soorten en maten. Van aluminium, wicker-vlechtwerk, textileen, rotan, metaal en kunststof. En dat allemaal onder één dak in de omgeving van Enschede. Daarnaast vindt u bij ons ook onze eigen collectie OWN Living meubelsets. Deze zijn met zorg uitgekozen op hun duurzaamheid, comfort en uitstraling. Laat u verassen door ons veelzijdig aanbod van tuinmeubels en probeer deze eens uit in ons tuincentrum nabij Enschede. Een greep uit ons assortiment:

Contact Tuincentrum Borghuis

Heeft u nog vragen over onze tuinmeubels of een van onze andere producten? Kom dan langs onze vestiging nabij Enschede of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!