• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemen

Op zoek naar mooie bloemen in Deurningen? Tuincentrum Borghuis heeft alles in huis om je huis of buitenruimte op te fleuren! Bij Borghuis begrijpen we het belang van bloemen van hoge kwaliteit die lang meegaan. Daarom kopen we onze bloemen in bij betrouwbare leveranciers, zodat ze vers zijn en lang meegaan.

Wij bieden een breed aanbod aan bloemen, waaronder snijbloemen, boeketten, seizoensboeketten, droogbloemen en zijdebloemen, die allemaal zowel in de winkel als online verkrijgbaar zijn. Wij bieden ook een assortiment vazen waarmee je de bloemen in stijl kunt presenteren.

Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een speciale gelegenheid of een paar mooie seizoensbloemen om je huis op te fleuren, we hebben iets voor elke smaak en elk budget.

Naast ons ruime assortiment bloemen bieden wij ook een verscheidenheid aan kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, loungesets en barbecues. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om vragen over onze producten te beantwoorden of advies te geven over de verzorging van je bloemen en planten.

Je kunt onze winkel bezoeken door op de kaart hieronder onze locatie en openingstijden te bekijken. Ons tuicnetrum is eenvoudig te bezoeken vanuit omliggende plaatsen, zoals:

Wij nodigen je uit om ons aanbod bloemen en planten persoonlijk te komen bekijken en met ons personeel te spreken voor deskundig advies over de verzorging van je aankopen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om je huis en tuin er op hun best uit te laten zien. Bezoek ons vandaag nog om te ontdekken wat Tuincentrum Borghuis je allemaal te bieden heeft.