• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinmeubelen Enschede

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Enschede? Dan bent u bij Tuincentrum Borghuis aan het juiste adres! In onze vestiging nabij Enschede vindt u een ruim assortiment tuinmeubelen. Van mooie loungesets tot stapelstoelen en parasols: wij hebben het allemaal!

Verschillende merken tuinmeubelen nabij Enschede

In ons ruime assortiment tuinmeubelen in de buurt van Enschede vindt u verschillende merken tuinmeubelen. Alle merken die wij verkopen staan voor goede kwaliteit tuinmeubelen. Zo verkopen wij verschillende soorten tuinmeubelen van de merken:

Het merk 4 Seasons Outdoor staat erom bekend veel verschillende soorten tuinmeubelen te verkopen. De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor variëren van gevlochten tot prachtig teak hout. U kunt van 4 Seasons Outdoor bij ons terecht voor complete tuinsets inclusief kussens tot losse tuinstoelen. De Own Living tuinmeubelen zijn speciaal geproduceerd om heerlijk in te kunnen zitten, maar er is ook rekening gehouden met dat u de juiste houding aanneemt. Zo hoeft u minder rekening te houden met uw houding als u in een van de prachtige Own Living stoelen zit! De tuinmeubelen van Hartman zijn praktisch, maar stralen ook luxe uit. Het motto van SUNS is optimaal genieten van de zon en het buitenleven. Met de prachtige collectie van SUNS tuinmeubelen kunt u zeker optimaal genieten van het buitenleven en de zon; u wilt nooit meer uit uw tuin weg! 

Ruim assortiment tuinmeubelen nabij Enschede

 Er is genoeg keuze uit tuinmeubelen bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede. In onze vestiging kunt u ook onze tuinmeubelen bekijken en uitproberen.Kom langs in ons tuincentrum nabij Enschede voor het complete assortiment tuinmeubelen.  Een greep uit ons grote aanbod:

  • tafels;
  • stoelen;
  • banken;
  • paviljoens & parasols;
  • hockers;
  • tuinmeubelaccessoires.

De tafels en stoelen uit ons assortiment zijn ideaal om met uw hele gezin of vriendinnen heerlijk aan te dineren. Wij verkopen verschillende soorten tafels van klein tot groot. De tafels en stoelen zijn in verschillende kleuren en soorten te koop. U kunt de tafels en stoelen kopen als set, maar het is ook mogelijk om ze los te kopen. Zo kunt u gemakkelijk nog een extra stoel kopen voor als er visite langskomt. De banken zijn heerlijk om op een warme dag te relaxen. Ziet u uzelf al liggen op de prachtige loungebanken met een goed boek erbij? De paviljoens en parasols zijn een goede aanwinst als u graag buiten zit, maar niet in de volle zon wil zitten. De hockers uit ons assortiment hebben handige opbergfuncties waar u gemakkelijk tijdschriften of kussens in kan opbergen. 

tuincentrum-borghuis-tuinmeubelen-enschede

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Enschede

Kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Enschede om onze tuinmeubelen te bekijken en uit te proberen. Daarnaast kunt u in onze vestiging ook gelijk onze tuinplanten, barbecues of tuinmeubelaccessoires bekijken. Ook online is ons assortiment tuinmeubelen nabij Enschede te bekijken. Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.