Kerstbomen Enschede

De grootste collectie kerstbomen in de omgeving van Enschede vindt u bij Tuincentrum Borghuis. Maar niet alleen voor kerstbomen kunt u bij ons terecht. In ons tuincentrum van 20.000 vierkante meter te Deurningen nabij Enschede vindt u alles voor uw huis en tuin! Bij Tuincentrum Borghuis slaagt u altijd!

Kerstbomen en versiering nabij Enschede 

Of u nu voor een echte kerstboom kiest of een kunstkerstboom: bij Tuincentrum Borghuis, in de buurt van Enschede, vindt u ze allebei. U kunt bij ons terecht voor:

Een kerstboom is geen kerstboom zonder de juiste verlichting en decoraties. Kijk ook eens bij onze collectie Nordmann kerstbomen. Met de kerst verzorgt Tuincentrum Borghuis altijd grote themashows. Deze shows kenmerken zich door de nieuwste trends, een zorgvuldig geselecteerde en op elkaar afgestemde collectie, inspirerende presentaties en een spetterende show!

Contact tuincentrum Borghuis

Bij Tuincentrum Borghuis vindt u alles op één plek, van kerstbomen tot verlichting. Met het grootste tuincentrum in de regio van Enschede komt u nooit met lege handen thuis! Kijk ook even op onze contactpagina voor onze openingstijden en adresgegevens.