Graszoden kopen Oldenzaal

Graszoden kopen in de buurt van Oldenzaal? Bij Tuincentrum Borghuis kunt u terecht voor de kwaliteitsgraszoden van Queens Grass en van grasleverancier Kroeze. Queens Grass is hofleverancier van de Champions League en kweekt gras van een speciaal zaadmengsel. Dit mengsel resulteert in een sterk speelgazon voor u én de kinderen! 

Graszoden kopen nabij Oldenzaal

Bestel uiterlijk donderdag vóór 12.00 uur uw graszoden wanneer u ze vrijdag wilt afhalen. De prijs is vanaf €2,75 per m2. Eventueel is er een aanhanger beschikbaar. Bestellen kan in het tuincentrum, telefonisch via 074-2761010 of via info@tuincentrumborghuis.nl. Wij hebben alles in huis voor een prachtig gazon:

Neem contact op met Tuincentrum Borghuis

In ons tuincentrum nabij Oldenzaal vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezonde grasmat. Wij bieden u het 7 stappenplan van ECOstyle, geven u graag advies en bieden alles op het gebied van graszoden, gazonmest, graszaad, grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Kijk voor adresgegevens en openingstijden op de contactpagina. Wij staan u graag te woord.