• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Graszoden kopen Oldenzaal

Graszoden kopen in de buurt van Oldenzaal? Bij Tuincentrum Borghuis kunt u terecht voor de kwaliteitsgraszoden van Queens Grass en van grasleverancier Kroeze. Queens Grass is hofleverancier van de Champions League en kweekt gras van een speciaal zaadmengsel. Dit mengsel resulteert in een sterk speelgazon voor u én de kinderen! 

Graszoden kopen nabij Oldenzaal

Wilt u een mooi gazon in de tuin? Dan bent u bij Tuincentrum Borghuis aan het juiste adres. Wij leveren gras van goede kwaliteit waardoor u er lang van kunt genieten. U kunt uw graszoden uiterlijk voor woensdag 12.00 uur bestellen als u ze vrijdag wilt afhalen. Bent u bang dat de graszoden niet zullen passen in uw auto? Eventueel is er een aanhang beschikbaar. Tuincentrum Borghuis verkoopt goede kwaliteit graszoden voor een voordelige prijs van €3,99 per m2. Woensdag vóór 11 uur besteld, is doorgaans vrijdag binnen. Doorgeven kan telefonisch via 074-2761010. 

Tuincentrum Borghuis heeft alles in huis voor een prachtig gazon:

Graszoden-kopen-Oldenzaal-borghuis-tuincentrum

Graszoden nabij Oldenzaal leggen

Graszoden leggen is een karwei waarbij u ongeveer een dag tijd voor nodig heeft. Met graszoden is het echter wel het geval dat deze gelegd moeten worden binnen 24 uur na de aankoop. Als u dit niet doet bestaat er een kans dat de graszoden niet meer aan de grond hechten. De graszoden kunnen in ieder seizoen gelegd worden, alleen bij vorst is het niet zo een goed idee. Als het gaat vriezen nadat u de graszoden heeft aangelegd, is dat geen probleem. Ze zullen we bevriezen, maar niet afsterven. Maak de grond waar de graszoden opkomen tot 10 cm diep los. Zorg dat de ondergrond helemaal egaal is door erop te stampen of walsen. Hierna moet de grond geëgaliseerd worden met een hark. Hierna kunt u de graszoden uitrollen over de ondergrond. Zorg dat de graszoden recht liggen, anders kijkt u hier nog een aantal jaar tegenaan! 

Neem contact op met Tuincentrum Borghuis

In ons tuincentrum nabij Oldenzaal vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezonde grasmat. Wij bieden u het 7 stappenplan van ECOstyle, geven u graag advies en bieden alles op het gebied van graszoden, gazonmest, graszaad, grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Kijk voor adresgegevens en openingstijden op de contactpagina. Wij staan u graag te woord.