High tea Enschede

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een familielid of vriendin? Kom gezellig langs Tuincentrum Borghuis nabij Enschede voor een heerlijke high tea. Bij Tuincentrum Borghuis geniet u van heerlijke high tea sandwiches in combinatie met de lekkerste gebakjes geserveerd op het meest gezellig Blond Amsterdam servies. De high tea in ons restaurant 't Borghuis is de gezelligste van de regio Enschede! Wilt u langskomen voor een high tea bij Tuincentrum Borghuis? Reserveer dan wel even van te voren, aangezien de high tea bij ons in de buurt van Enschede erg populair is.

Samen genieten van een high tea nabij Enschede

Samen met een vriend(in) of familielid is de high tea nabij Enschede nog gezelliger. De high tea vindt plaats in ons restaurant 't Borghuis. Wat onze high tea speciaal maakt, is dat deze op het vrolijke Blond Amsterdam servies geserveerd wordt. Dit vrolijke servies zorgt voor een nóg gezelligere tafel gevuld met heerlijke hapjes. De high tea nabij Enschede bestaat uit verschillende soorten high tea sandwiches, de lekkerste gebakjes en heel veel verschillende soorten thee. Voor € 14,95 per persoon kunt u al genieten van een heerlijk gezellige high tea in ons tuincentrum nabij Enschede! Bent u na al dat shoppen even toe aan een heerlijk broodje of appeltaartje met een kop koffie? Dat kan bij ons natuurlijk ook! Als u met uw kinderen komt, kunnen zij heerlijk spelen in onze speelhoek. U kunt even zorgeloos bijkomen en genieten van een high tea of koffie met gebak. Kies uit:

  • een high-tea
  • een kids high-tea (tot 12 jaar);
  • een high-wine

high-tea-regio-enschede-borghuis

High tea cadeau geven

Wist u al dat u ook een high tea in 't Borghuis cadeau kunt geven? De cadeaubonnen voor onze high tea zijn bij de klantenservice te koop. Ideaal voor als u op zoek bent naar een leuk en origineel uitje om cadeau te geven. Ook aan de kleine gasten is gedacht: kom naar Tuincentrum Borghuis voor een kids high-tea! Deze high tea bestaat uit heerlijke zoete hapjes, frikadellen, smarties en is inclusief onbeperkt ranja of thee! Verras uw kinderen met een heerlijke high tea voor maar €5,95 per kind! Heeft u een kinderfeestje gehad in ons tuincentrum? Dan kunt u voor €2,95 per kind een high tea bijboeken. Deze high tea is dan in plaats van de patatjes en snack. Bent u niet zo een thee liefhebber? Kom dan naar restaurant 't Borghuis voor een heerlijke high wine. Deze high wine bestaat uit een goed glas wijn inclusief warme hapjes en verschillende verse stokbroodjes. Ook heerlijk om eens uw partner mee te verassen! 

Reserveer uw high tea in restaurant 't Borghuis

Heeft u zin gekregen in een lekkere high tea nabij Enschede? Reserveer dan vandaag nog! De high tea is erg populair, dus u kunt het beste een aantal dagen van tevoren reserveren. Uw high tea in de buurt van Enschede reserveert u via tuinrestaurant@tuincentrumborghuis.nl of vraag ernaar in het restaurant. U kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren op 074-2761010. Wij hopen u snel terug te zien in ons restaurant 't Borghuis nabij Enschede!

 

Boek een heerlijke high tea in de buurt van Enschede bij Tuincentrum Borghuis