High tea Enschede

Wilt u een heerlijke high tea in de buurt van Enschede? Bij Tuincentrum Borghuis is het samen met vriendinnen of familie genieten van lekkere thee met kleine sandwiches en heerlijke gebakjes, geserveerd op het meest gezellige Blond Amsterdam servies. De gezelligste high tea in de omgeving van Enschede hebt u bij Tuincentrum Borghuis! Reserveer wel even van te voren, aangezien de high tea bij ons in Enschede erg populair is.

Samen genieten van een high tea nabij Enschede

In ons restaurant ’t BorgHuis vlakbij Enschede kunt u heerlijk genieten van een high tea. De high tea wordt geserveerd op het vrolijke Blond Amsterdam servies, wat voor extra sfeer zorgt. Voor € 14,95 per persoon kunt u al genieten van een heerlijk gezellige high tea in ons tuincentrum nabij Enschede! Bent u na al dat shoppen even toe aan een heerlijk broodje of appeltaartje met een kop koffie? Dat kan bij ons natuurlijk ook! Als u met uw kinderen komt, kunnen zij heerlijk spelen in onze speelhoek. U kunt even zorgeloos bijkomen en genieten van een high tea of koffie met gebak. Kies uit:

  • een high-tea
  • een kids high-tea (tot 12 jaar);
  • een high-wine.

Reserveer uw high tea in restaurant 'T Borghuis

Heeft u zin gekregen in een lekkere high tea nabij Enschede? Reserveer dan vandaag nog! De high tea is erg populair, dus u kunt het beste een aantal dagen van tevoren reserveren. Uw high tea in de buurt van Enschede reserveert u via tuinrestaurant@tuincentrumborghuis.nl of vraag ernaar in het restaurant. U kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren op 074-2761010. 

 

Boek een heerlijke high tea in de buurt van Enschede bij Tuincentrum Borghuis