• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

High tea Enschede

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een familielid of vriendin? Kom gezellig langs Tuincentrum Borghuis in de buurt van Enschede voor een heerlijke high tea. Bij Tuincentrum Borghuis geniet je van heerlijke high tea sandwiches in combinatie met de lekkerste gebakjes geserveerd op het meest gezellig Blond Amsterdam servies. De high tea in ons restaurant 't BorgHuis is de gezelligste van de regio Enschede! Wil je langskomen voor een high tea bij Tuincentrum Borghuis? Reserveer dan wel even van te voren, aangezien de high tea bij ons in de buurt van Enschede erg populair is.

Samen genieten van een high tea nabij Enschede

Samen met een vriend(in) of familielid is de high tea nabij Enschede nog gezelliger. De high tea vindt plaats in ons restaurant 't BorgHuis. Wat onze high tea speciaal maakt, is dat deze op het vrolijke Blond Amsterdam servies geserveerd wordt. Dit vrolijke servies zorgt voor een nóg gezelligere tafel gevuld met heerlijke hapjes. De high tea nabij Enschede bestaat uit verschillende soorten high tea sandwiches, de lekkerste gebakjes en heel veel verschillende soorten thee. Ben je na al dat shoppen even toe aan een heerlijk broodje of appeltaartje met een kop koffie? Dat kan bij ons natuurlijk ook! Als je met je kinderen komt, kunnen zij heerlijk spelen in onze speelhoek. Je kunt even zorgeloos bijkomen en genieten van een high tea of koffie met gebak. Kies uit:

  • een high-tea
  •  een kids high-tea (tot 12 jaar)

High tea cadeau geven

Wist je al dat je ook een high tea in 't BorgHuis cadeau kunt geven? De cadeaubonnen voor onze high tea zijn bij de klantenservice te koop. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk en origineel uitje om cadeau te geven. Ook aan de kleine gasten is gedacht: kom naar Tuincentrum Borghuis voor een kids high-tea! Deze high tea bestaat uit heerlijke zoete én hartige hapjes. De kids high tea is inclusief onbeperkt ranja of thee! Verras je kinderen tijdens een dagje Tuincentrum Borghuis met een heerlijke  kids high tea! Heb je een kinderfeestje gehad in ons tuincentrum? Dan kun je ook een high tea bijboeken. Deze high tea is dan in plaats van de patatjes en snack.

Reserveer jouw high tea in restaurant 't BorgHuis

Heb je zin gekregen in een lekkere high tea nabij Enschede? Reserveer dan vandaag nog! De high tea is erg populair, dus je kunt het beste een aantal dagen van tevoren reserveren. Je high tea in de buurt van Enschede reserveer  je via tuinrestaurant@tuincentrumborghuis.nl of vraag ernaar in het restaurant. Je kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren op 074-2761010. Wij hopen je snel terug te zien in ons restaurant 't BorgHuis nabij Enschede!    

Wij serveren geen high tea op zon- en feestdagen.