• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Blog: waterpret

Geplaatst: 13-6-2022 | Anouk

De leukste opblaasbare zwembadfiguren!

Wie kent ze niet? De opblaasbare flamingo’s, haaien of schildpadden. Of steel je liever de show met een floating unicorn? Dat kan natuurlijk ook! Trek je zwembroek, badpak of bikini maar aan, want het is tijd voor een verkoelende duik in het water!

Zwembaden voor de hele familie

Ga je dit jaar niet op vakantie of wil je je eigen tuin gezellig maken? Dan is een (opblaasbaar) zwembad iets voor jou! Zoek de verkoeling op en neem een frisse duik samen met je gezin, familie of vrienden. Leuk voor jong en oud! Bovendien zijn deze zwembaden eenvoudig en snel op te zetten, zonder extra gereedschap. Kortom, ideaal om je hoofd koel te houden tijdens tropische temperaturen. 

 

Girls just wanna have sun!

Alles voor je zwembad

Natuurlijk hebben we ook alles om je zwembad te onderhouden. Covers en zomerkleden zodat je het water af kan dekken. Hierdoor blijft het water lekker schoon. Een pomp en flilter mogen natuurlijk niet ontbreken, ook deze vind je in ons assortiment. En als laatste natuurlijk een zwembadtrap, wel zo makkelijk! 

Waterpret voor jong en oud

Tijdens je verfrissende duik mag het waterspeelgoed voor extra pret in het zwembad natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor jong en oud. Je vindt er natuurlijk opblaasfiguren, maar ook waterspuiters, bellenblazers en strandballen.