• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Stage lopen bij Borghuis tuin & interieur

Ben jij op zoek naar een leuke stage plek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het hele jaar door zoeken wij stagiaires voor onze verschillende afdelingen. Benieuwd naar hoe een stage bij Borghuis eruit ziet? Lees dan snel verder! 

 Kim  vertelt over haar stageperiode bij Borghuis:
Opleiding mediavormgever

"Mijn naam is Kim en ik heb stage gelopen bij Borghuis tuin & interieur op de sfeer- en marketingafdeling. In een half jaar tijd heb ik een erg leerzame, maar ook gezellige periode gehad. Niet alleen heb ik veel geleerd over mijn vak (vormgeving), maar ook heb ik kunnen ontdekken wat ik verder wil na mijn opleiding.

Tijdens mijn stage heb ik veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, omdat ik op twee afdelingen stage liep. Op de sfeerafdeling ben ik bijvoorbeeld bezig geweest met het versieren van kerstbomen, het helpen van klanten, de afdeling netjes houden en het inrichten van inspiratiehoeken. Op de marketingafdeling heb ik me vooral bezig gehouden met het ontwerpen van vlaggen, spandoeken, flyers, advertenties en nog veel meer. Ook heb ik veel gewerkt aan de berichten voor social media. Na mijn stageperiode heb ik bij Borghuis de kans gekregen om er te blijven werken op de marketingafdeling. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt! Dit was namelijk mijn examenstage en ik vond het erg leuk op de marketingafdeling. Ik heb een geweldige stagetijd gehad bij Borghuis en kan het iedereen aanraden!" 

Dion vertelt over zijn stageperiode bij Borghuis: 
Hoveniersopleiding

“Mijn naam is Dion en ik heb stage gelopen op de tuinplanten afdeling bij Borghuis. Ik studeer aan het Zone College in Enschede en doe de hoveniersopleiding. In mijn stageperiode bij Borghuis heb ik veel geleerd over planten en klantencontact,  en ik heb veel samengewerkt met collega’s. Dit was altijd erg gezellig, je beleeft iedere dag wel iets anders. De werkzaamheden tijdens mijn stage waren erg verschillend. Ik heb veel gewerkt op de tuinplanten afdeling, maar ook op de potterie afdeling. Planten en potten wegpakken, planten water geven en bijpakken en de tuinen bijhouden, dat zijn een aantal van mijn werkzaamheden. 

De werkzaamheden op de tuinplantenafdeling spreken mij erg aan. Ik wil dit waarschijnlijk ook gaan doen na mijn opleiding. Ik moet nu nog 1,5 jaar naar school. Hiervoor moet ik nog een keer stage lopen, deze stage ga ik ook graag weer bij Borghuis doen omdat het zo goed bevallen is. Dus ik raad een stage bij Borghuis zeker aan! Ik zou dan ook graag na mijn opleiding bij Borghuis blijven werken.”

Daniëlle  vertelt over haar stageperiode bij Borghuis: 
Opleiding ondernemer retail niveau 4

“Mijn naam is Daniëlle en ik heb stage gelopen bij Borghuis op de sfeer afdeling. In de periode dat ik stage heb mogen lopen heb ik veel plezier gehad en veel mogen leren binnen het bedrijf. Deze stage was niet alleen een leerzame stage, maar het sloot ook goed aan bij mijn opleiding ondernemer Retail niveau 4. Binnen Borghuis mocht ik veel verschillende werkzaamheden doen, van klanten helpen tot aan het decoreren en maken van presentaties. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, dus eigenlijk is geen dag hetzelfde. Dat maakt het erg leuk.

Omdat ik mijn niveau 4 diploma heb gehaald na mijn stage, heb ik de kans gekregen bij Borghuis om hier te mogen blijven werken. Hier was ik erg blij mee. Borghuis is een leuk bedrijf om te werken, Ik ben blij dat ik er na mijn stage kan blijven werken!”

Wil jij ook stage lopen bij Borghuis tuin & interieur?

Wij bieden het gehele jaar stageplekken aan op verschillende afdelingen. Op zoek naar een leuke stageplek? Vul dan het onderstaande stageformulier in en wie weet zien we je snel! 

Sollicitatieformulier - Stagiaires

Velden met * zijn verplicht.