• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Blog: inspiratie voor aan de wand

Geplaatst: 18-6-2021 | Anouk

Wanddecoratie combineren

Wanddecoratie is de ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld je woonkamer wil opvrolijken, maar geen grote verandering aan wilt brengen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi velvet wanddoek of de wandborden van Heinen Delfts Blauw. En hoe gaaf is het om deze met elkaar te combineren? Zo kun je je muur helemaal inrichten naar jouw smaak.

Nieuw: wandborden van Heinen Delfts Blauw

Met wandborden maak je van je muur een echte eyecatcher! De wandborden van Heinen Delfts Blauw zijn geïnspireerd op, de naam zegt het al, Delfts blauw. Maar dan wel in een eigentijds jasje. Combineer borden met verschillende prints en van verschillende groottes voor een speels effect.

Wanddoeken in alle soorten en maten

Met deze velvet wanddoeken tover je je muur in een handomdraai om in de blikvanger van de ruimte. Ze zijn eenvoudig op te hangen en zorgen direct voor sfeer.

Glasschilderijen

Een glasschilderij heeft levendige kleuren, een realistisch diepte-effect en een glanzende afwerking. Hierdoor heeft het een mooie, luxe uitstraling. Zelfs met twee linkerhanden hang je deze eyecatcher makkelijk aan je muur. 

En vergeet niet: combineren kun je leren!

Combineer er op los met de leukste Delfts blauwe vazen. Match de wandborden en vazen met elkaar voor een mooi geheel. Of mix je liever verschillende stijlen, zoals een Delfts blauwe vaas in combinatie met een modern glasschilderij of wanddoek? Dat kan natuurlijk ook. Met een drie-delige tulpenvaas heb je ook een uniek statement in je woonkamer: door de aparte openingen komen de bloemen mooi uit en vormt de vaas een echt pronkstuk!

De wanddoeken, glasschilderijen en wandborden kun je ook erg mooi combineren met bijvoorbeeld het servies van HK Living. Met de ceramics collectie ga je terug naar de 70's. Of kies je voor het organic servies van Dutch Rose Amsterdam? Het kan allemaal! Met dit servies is het altijd een feestje op tafel.