• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Welke Cosiscoop past bij jouw interieur?

Ken jij de sfeervolle Cosiscoop gaslantaarns al? Deze unieke sfeermakers kan je op iedere plek in jouw tuin of in jouw interieur plaatsen. In de uitgebreide Scoop collectie met lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen is er een gaslantaarn voor ieder interieur! Laat je inspireren!

Urban Jungle

Is groen jouw go-to kleur en heb je nooit genoeg planten in huis? Kies dan voor de Cosiscoop Original olive of de natuurlijke Cosiscoop Bamboo. Beide gaslantaarns gaan perfect op in een groen interieur en creëren een tropische sfeer in huis. Heb jij niet alleen een (deels) groen interieur maar ook een groene levensstijl? Het bamboehout waarmee de Cosiscoop Bamboo omhuld wordt, is geheel afbreekbaar en dus niet milieuverontreinigend. Ook is bamboe een snel groeiende grassoort die vaker geoogst kan worden. Het is daarom een ecologisch verantwoord product.

Modern Industrial

Houd jij van strak en industrieel? Denk aan hoge stalen deuren, metalen kasten en zwarte accenten? Dan passen onze zwarte Cosiscoops perfect in jouw interieur! Onze persoonlijke favoriet is de Cosiscoop Urban. Dankzij zijn formaat en de strakke afwerking in combinatie met de teak look geeft de Cosiscoop Urban een stijlvolle en chique beleving. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Maar ook onze Cosiscoop Original of XL passen met hun metalen behuizing perfect in een modern of industrieel interieur.

Nieuw: Cosiscoop Iconic

De nieuwste toevoeging aan de Cosiscoop familie is de Iconic. Dit is een stoere, metalen gaslantaarn met deksel en de kleinste Scoop in de collectie waardoor je hem makkelijk met je meeneemt. Staat de Iconic niet aan? Plaats dan de metalen deksel er weer bovenop. Ook als de Iconic niet brandt is het een echte eyecatcher in jouw ruimte.

 

Bohemian Chic

Ga jij voor een bohemian chic look in jouw interieur? De Cosiscoop XL taupe sluit feilloos aan bij een kleurenpallet bestaande uit aardetinten. Denk aan beige, zand, bruin, maar ook zacht groen. Creëer een oase van rust in huis én in je hoofd. Het zicht op de dansende sfeervolle vlam zal je hier zeker bij helpen. Ook geschikt voor deze stijl: de Cosiscoop Timber. Deze gaslantaarn is een prachtige combinatie van teakhout en glas.

Overtuigd dat er ook voor jouw interieur een perfect passende gaslantaarn bestaat? Maar ben je er nog niet over uit welke Cosiscoop jouw favoriet is? Bekijk onze gehele Cosi collectie online in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Deurningen. We adviseren je graag!