• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Blog: barbecue toppers

Geplaatst: 16-6-2022 | Anouk

Welke barbecue past bij mij?

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. De originele houtskool barbecue, de buitenkeuken, de gasbarbecue, de elektrische barbecue en de rookoven. Maar welk type barbecue past eigenlijk bij je? We geven je een overzicht van onze verschillende barbecues. Zo kies jij gemakkelijk de barbecue die bij jou past!

Houtskool barbecues

Ga jij voor het authentieke barbecuegevoel? Een houtskoolbarbecue geeft een heerlijke grillsmaak omdat je het op echt vuur braadt. Kleine houtskoolbarbecues zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen op een dagje uit. Je hoeft geen rekening te houden met een stopcontact of gasfles, handig!

Gasbarbecues

Het gebruiken van een gasbarbecue is vooral gemakkelijk. De gasbarbecue is snel opgewarmd en ontwikkeld minder rook- en stankontwikkeling. Daarbij verstel je de temperatuur van de gasbarbecue eenvoudig en nauwkeurig met de draaiknop. Spontaan barbecueën op een doordeweekse dag kan daardoor heel gemakkelijk.

Elektrische barbecues

Bij elektrische barbecues heb je, net als bij gasbarbecues, geen last van rook. Je stopt simpelweg de stekker in het stopcontact en binnen 10 minuten kun je beginnen met grillen! Erg populair zijn op dit moment de wat kleinere (tafel)modellen. Na het barbecueën maak je de elektrische barbecue snel schoon door hem even op de hoogste stand te zetten.