Tuinrestaurant 't BorgHuis

Voor, tijdens of na het winkelen maak je je bezoek aan woon- en tuincentrum Borghuis compleet met een bezoekje aan Tuinrestaurant 't BorgHuis! Geniet van een kopje koffie met een stukje grootmoeders appeltaart, een lekker broodje (ook glutenvrij) of iets anders lekkers van onze uitgebreide kaart. Neem plaats op ons tuinterras, de loungeset bij de open haard, de opkamer met uitzicht over het groen of aan de 'stamtafel'. Ook kinderen zullen zich prima vermaken in de speelhoek.

Let op: op woensdag 16 oktober is de keuken om 15:00 uur en het restaurant om 16:00 gesloten uur in verband met de Inspiration Night.

Maandaanbieding

Tuna Melt
Panini met tonijn, rode ui, geroosterde paprika, kappertjes en cheddar kaas voor 4,95.

Ontbijten?

Het ontbijt is elke dag verkrijgbaar tot 11.00 uur. Eet smakelijk!

Luxe ontbijt

Begin je dag goed met het luxe 't BorgHuis ontbijt. Een heerlijk ontbijt bestaande uit:
Pistolet, landbrood, gekookt ei, ham, kaas, boter, zoet beleg, yoghurt met muesli, Jus d'orange en koffie, thee of cappucino voor € 4,95

Kids

Ontbijt

Bestaande uit wit bolletje met ham of kaas, beschuitje of ontbijtkoek, zoet beleg, gekookt eitje, melk met vanille, banaan of chocoladesmaak voor € 2,95

High-tea in 't BorgHuis?

High Tea
Voor slechts
€ 14,95 per persoon krijgt u een rijkelijk gevulde etagère met zoete en hartige hapjes waar u de vingers bij aflikt! Natuurlijk ontbreekt een gezellige pot thee niet!

Kids High Tea (tot 12 jaar)
Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij ook een high-tea samengesteld! Een etagere vol zoete hapjes, frikandellen, smarties en onbeperkt ranja of thee voor maar 7,95 per kind. Wie wil dat nou niet?! Je ouders kunnen meedoen met een grote mensen high-tea of iets anders eten of drinken. 

De high-tea is vanaf twee personen. Wel graag even twee dagen van te voren reserveren via 074 - 276 10 10. Niet op zondagen.

 

Genieten met een grote groep?

Wilt u van te voren een afspraak met ons maken? Dan kunnen wij rekening houden met uw komst. U kunt hiervoor bellen met ons via 074 - 276 10 10 of een e-mail sturen.

 

Cadeaubonnen

Wist je dat je ook een high-tea cadeau kunt geven? Deze cadeaubon is bij de klantenservice verkrijgbaar. 

Wij verheugen ons erop je te mogen begroeten!

 

Foto's tuinrestaurant 't BorgHuis