• Haal de lente in huis

Tuinrestaurant 't BorgHuis

Maak uw bezoek aan woon- en tuincentrum Borghuis compleet en kom even langs in Tuinrestaurant 't BorgHuis! Geniet van een kopje koffie met een stukje grootmoeders appeltaart of iets anders lekkers van onze uitgebreide kaart. Neem plaats op ons tuinterras, de loungeset bij de open haard, de opkamer met uitzicht over het groen of aan de 'stamtafel'. Ook kinderen zullen zich prima vermaken in de speelhoek.

Chocoladedroom

Geniet van echte chocolademelk met vanille of karamel smaak, marshmallows en american cookies voor € 3,25.

Maandaanbieding - januari

Tomatensoep met landbrood en kruidenboter Warme chocolademelk met slagroom voor € 4,25

Luxe ontbijten?

Begin je dag goed met het luxe 't BorgHuis ontbijt. Een heerlijk ontbijt bestaande uit:
Pistolet, landbrood, gekookt ei, ham, kaas, boter, zoetwaren, muesli met yoghurt, Jus d'orange en koffie, thee of cappucino.
Het ontbijt is elke dag verkrijgbaar tot 11.00 uur voor € 4,95 Eet smakelijk!

High-tea of high-wine in 't BorgHuis?

High-tea
Voor slechts
€ 14,95 per persoon krijgt u een rijkelijk gevulde etagere met zoete en hartige hapjes waar u de vingers bij aflikt! Natuurlijk ontbreekt een gezellige pot thee niet!

Kids high-tea (tot 12 jaar)
Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij ook een high-tea samengesteld! Een etagere vol zoete hapjes, frikandellen, smarties en onbeperkt ranja of thee voor maar  7,95 per persoon. Wie wil dat nou niet?! Je ouders kunnen meedoen met een grote mensen high-tea of iets anders eten of drinken. 

High-wine
Lekker borrelen met een luxe high-wine. Geniet van een goed glas wijn in combinatie met warme hapjes en verschillende stokbroodjes.€ 14,95 per persoon.

De high-tea en high-wine is vanaf twee personen. Wel graag even twee dagen van te voren reserveren via 074 - 276 10 10. In het najaar niet op zondagen.

Genieten met een grote groep?

Wilt u van te voren een afspraak met ons maken? Dan kunnen wij rekening houden met uw komst. U kunt hiervoor bellen met ons via 074 - 276 10 10 of een e-mail sturen.

Cadeaubonnen

Wist u dat u ook een high-tea cadeau kunt geven? Deze cadeaubon is bij de klantenservice verkrijgbaar. 

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten!

 

Foto's 't BorgHuis