• Herfst, geniet binnen en buiten van dit kleurrijke seizoen

  Tuincentrum Deurningen

  Welkom bij Tuincentrum Borghuis! In ons tuincentrum te Deurningen vindt u alles voor uw huis en tuin. Zo hebben wij in ons tuincentrum in Deurningen onder andere barbecues, tuinplanten, kamerplanten en dierbenodigdheden in ons assortiment.

  Tuincentrum in de buurt van Deurningen

  Geniet van ons veelzijdig aanbod in ons tuincentrum in Deurningen. In ons tuincentrum van 20.000 vierkante meter oppervlakte vindt u al onze producten in duidelijke productgroepen. Binnen elke productgroep vindt u verschillende presentaties en sfeertaferelen om inspiratie op te doen voor woonaccessoires voor uw eigen huis of tuin in of nabij Deurningen.

  Wilt u even bijkomen na een rondje door ons tuincentrum in Deurningen heten wij u van harte welkom in tuinrestaurant 't BorgHuis. Hier kunt u uitgebreid genieten van luxe koffie, een high tea of een lekkere warme lunch: bekijk hier het menu. Daarnaast hebben wij ook een speelhoek gecreëerd in ons tuincentrum te Deurningen zodat het ook voor de kinderen een dagje uit is!

  Contact tuincentrum Borghuis

  In ons tuincentrum in Deurningen wordt shoppen een ware belevenis! Geniet van de rustieke sfeer in ons tuincentrum en laat u overweldigen door ons productaanbod! Neem contact met ons op, kijk op de contactpagina voor adresgegevens en openingstijden. Als u een high tea wil doen, reserveert u eerst door contact op te nemen.