• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Deurningen

Welkom bij Tuincentrum Borghuis! In ons tuincentrum te Deurningen vindt u alles voor uw huis en tuin. Zo hebben wij in ons tuincentrum in Deurningen onder andere barbecues, tuinplanten, kamerplanten en dierbenodigdheden in ons assortiment.

Tuincentrum in de buurt van Deurningen

Geniet van ons veelzijdig aanbod in ons tuincentrum in Deurningen. In ons tuincentrum van 20.000 vierkante meter oppervlakte vindt u al onze producten in duidelijke productgroepen. Binnen elke productgroep vindt u verschillende presentaties en sfeertaferelen om inspiratie op te doen voor woonaccessoires voor uw eigen huis of tuin in of nabij Deurningen. Een greep uit ons aanbod:

Tuincentrum-deurningen-borghuis

Tuinrestaurant

Wilt u even bijkomen na een rondje door ons tuincentrum in Deurningen heten wij u van harte welkom in tuinrestaurant 't BorgHuis. Hier kunt u uitgebreid genieten van luxe koffie, een high tea of een lekkere warme lunch. Daarnaast hebben wij ook een speelhoek gecreëerd in ons tuincentrum te Deurningen, zodat het ook voor de kinderen een dagje uit is! Als uw kind jarig is, kan hij of zij hier zelfs het kinderfeestje vieren.

Contact tuincentrum Borghuis

In ons tuincentrum in Deurningen wordt shoppen een ware belevenis! Geniet van de rustieke sfeer in ons tuincentrum en laat u overweldigen door ons productaanbod! Neem contact met ons op als u vragen heeft en bekijk onze adresgegevens en openingstijden. Reserveer ook eerst even als u een high tea wil doen.