• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Koopzondag Enschede

Elke zondag is koopzondag bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede. U vindt bij ons altijd, ook op koopzondag, een uitgebreid assortiment huis-, tuin- en dierartikelen. Zo hebben wij een ruime keuze in kamerplanten, tuinplanten, maar ook vijverbenodigdheden.

Winkelen op koopzondag in Enschede 

Iedere zondag (op enkele feestdagen na) kunt u bij tuincentrum Borghuis komen winkelen van 10:00 tot 17:00 uur. Naast tuin- en kamerplanten kunt u ook bij ons terecht voor alle benodigdheden voor in uw tuin. Kom naar de koopzondag van Tuincentrum Borghuis in de buurt van Enschede en bekijk onze prachtige collectie:

Ons tuincentrum in de buurt van Enschede heeft een ruim assortiment aan tuinmeubelen. Wij zijn zeven dagen per week geopend en helpen u graag met het kopen van de beste tuinset voor u. Naast tafels en stoelen kunt u ook bij Tuincentrum Borghuis terecht voor verschillende soorten parasols, hockers, banken en tuinmeubelaccessoires. Ook kunt u op zondag in de buurt van Enschede terecht voor allerlei soorten dierenbenodigdheden. Van hondenmanden tot vissenvoer; u vindt het allemaal bij Tuincentrum Borghuis! Tuingereedschap en buitenkleding zijn een must-have als u gaat werken in uw tuin. Met het aanbod tuingereedschap en buitenkleding uit ons assortiment wordt tuinieren u nog makkelijk gemaakt. Wij verkopen onder andere grasgereedschap, gesteeld gereedschap, tuinhandschoenen en snoeigereedschap! Kom voor ons gehele assortiment tuingereedschap en buitenkleding naar ons tuincentrum in de buurt van Enschede. Wij zijn zeven dagen per week geopend! Met de artikelen van Tuincentrum Borghuis wordt tuinieren een feestje!

Kom op onze koopzondag langs bij Tuinrestaurant 't Borghuis

Elke koopzondag in Tuincentrum Borghuis kunt u langskomen voor een heerlijke lunch of zelfs een high tea bij ons Tuinrestaurant 't BorgHuis, wij hebben voor ieder wat wils! Ons tuinrestaurant in de buurt van Enschede is vrijwel iedere zondag geopend, alleen op sommige feestdagen zijn wij gesloten. Ons restaurant is iedere zondag, net als ons tuincentrum, geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Kom tussen het shoppen door eens langs voor een heerlijk bakje koffie met een lekker stuk taart. Na een kleine break heeft u weer veel nieuwe energie om verder te gaan shoppen! Vier bijvoorbeeld dit jaar uw verjaardag op zondag met een heerlijke high tea met vriendinnen. Zorg wel dat u uw high tea van tevoren even reserveert, zo weet u zeker dat wij een plekje voor u vrij hebben. De high tea in ons tuinrestaurant bestaat uit verschillende sandwiches en allerlei zoetige lekkernijen inclusief thee! Iedere zondag is bij Tuincentrum Borghuis koopzondag! 

Tuincentrum-Borghuis-koopzondag-enschede

Bezoek ons tuincentrum nabij Enschede

Breng op koopzondag een bezoekje aan ons tuincentrum in Deurningen in de buurt van Enschede. Wij zijn elke zondag open van 10:00 tot 17:00 uur. Maak er een compleet dagje weg van door het shoppen in het tuincentrum te combineren met een heerlijke lunch of uitgebreide high tea in ons tuinrestaurant. Neem voor meer informatie en antwoorden op al uw vragen contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste barbecue of plantenpotten! Hopelijk tot ziens bij ons tuincentrum in de buurt van Enschede!