Koopzondag Enschede

Elke zondag is koopzondag bij Tuincentrum Borghuis nabij Enschede. U vindt bij ons altijd, ook op koopzondag, een uitgebreid assortiment huis, tuin en dier artikelen in de buurt van Enschede. Zo hebben wij een ruime keuze in kamerplanten, tuinplanten, maar ook vijverbenodigdheden.

     

Winkelen op koopzondag in Enschede 

Iedere zondag (op eerste kerstdag, paasdag, pinkerdag na) kunt u bij tuincentrum Borghuis komen winkelen van 10:00 tot 17:00 uur. Kom naar de koopzondag van Tuincentrum Borghuis in de buurt van Enschede en bekijk onze prachtige collectie tuinmeubelen (tot augustus) of onze complete dierenwinkel. Wij hebben voor ieder wat wils. Ook voor een heerlijke lunch of een high tea bent u op koopzondag van harte welkom in ons restaurant.

Bezoek ons tuincentrum

Breng op koopzondag een bezoekje aan ons tuincentrum in Deurningen in de buurt van Enschede. Wij zijn elke zondag open van 10:00 tot 17:00. Voor meer informatie en antwoord op al uw vragen neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste barbecue of plantenpotten!