• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

We bezorgen je graag een geluksmomentje!

Update: 4 januari 2020

Beste klant,

In navolging op de maatregelen om COVID-19 onder controle te krijgen, is ons tuincentrum tot nader bericht gesloten.

Wel is het mogelijk om vanaf woensdag 6 januari verse bloemen, boeketten en voorjaarsbolletjes en -arrangementen in onze buitenverkoop rond de entrée op de parkeerplaats te kopen.

Ook kunt u een kijkje nemen in onze webshop voor bijvoorbeeld kamerplanten, binnenpotten, boeketten, diervoeders en interieuraccessoires. Deze breiden wij dagelijks uit met nieuwe artikelen. Ook zijn wij u telefonisch graag van dienst via 074-2761010 tussen 9:00 en 17:00 uur (maandag t/m zaterdag) en kunt u ons mailen op info@tuincentrumborghuis.nl.

Voor iedereen is het een onzekere tijd. Laten we samen vasthouden aan alle mooie dingen die hopelijk snel weer komen gaan. Wij hopen op deze manier samen COVID-19 onder controle te krijgen.

Hartelijke groet,
Familie en team Borghuis

Contact

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 074-2761010 tussen 09.00 en 17.00 uur (maandag t/m zaterdag), ons een e-mail sturen op info@tuincentrumborghuis.nl of onze webshop bezoeken. Wanneer je reeds een bestelling bij ons heeft geplaatst zullen wij contact met je opnemen.

Op afstand winkelen

Juist in deze bijzondere tijd brengen wij geluksmomenten naar onze klanten toe. Nu het niet mogelijk is om naar onze winkel toe te komen, zullen we daar op een andere manier voor zorgen. Wij helpen je graag! Ben je op zoek naar iets om je huis, tuin of iemand anders mee op te fleuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 074-2761010 en wij zullen samen met jou je gewenste artikelen uitzoeken. We verzamelen de artikelen voor je die je eenvoudig via een betaalverzoek kunt betalen.

Online winkelen

Het is ook mogelijk om online bij ons winkelen! Wij zijn druk bezig om de webshop zo snel mogelijk uit te breiden. Mocht je een artikel zoeken dat nog niet online staat, stuur dan een e-mail naar webshop@tuincentrumborghuis.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Afhalen of bezorgen

Afhalen
Het is vanaf woensdag 6 januari mogelijk om verse bloemen, boeketten en voorjaarsbolletjes en -arrangementen in onze buitenverkoop rond de entrée op de parkeerplaats te kopen.

Bezorgen
Wil je je artikelen thuis bezorgd krijgen? Wanneer je in de regio woont is dat veelal geen probleem en kan dit tegen geringe kosten. Omdat wij de RIVM richtlijnen opvolgen zal onze bezorger de gepaste afstand van 1,5 meter aanhouden en je bestelling voor de deur plaatsen. Betalen kan via een betaalverzoek. Als je nog moet betalen, legt onze bezorger de pinautomaat met het te betalen bedrag neer. Het pinapparaat wordt vanzelfsprekend na elke betaling schoongemaakt.