Veilig winkelen bij Borghuis

Hoe druk is het in de winkel?

Wij vinden het belangrijk dat je veilig bij ons kan winkelen. Daarom werken wij met een telsysteem zodat wij voldoende ruimte kunnen waarborgen. De drukte op dit moment is:

Update: 23 oktober 2020

Op afstand winkelen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn ons tuincentrum te kunnen bezoeken, en wil je wel heel graag genieten van al dat moois dat wij te bieden hebben? Wij helpen je graag. Ben je op zoek naar iets om je huis, tuin of iemand anders mee op te fleuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 074-2761010 en wij zullen samen met jou je gewenste artikelen uitzoeken. We verzamelen de artikelen voor je die je op een gewenst moment kunt afhalen en betalen.

Online winkelen

Vanaf nu is het ook mogelijk om online bij ons winkelen! Wij zijn druk bezig om de webshop zo snel mogelijk uit te breiden. Mocht je een artikel zoeken dat nog niet online staat, stuur dan een e-mail naar webshop@tuincentrumborghuis.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Afhalen of bezorgen

Afhalen
Jouw bestelling kun je dezelfde dag nog, en uiterlijk binnen twee werkdagen, bij ons magazijn aan het naastgelegen ‘erve Borghuis’ ophalen. Daar bel je aan bij de grote roldeur. Onze collega zorgt bij het betalen voor een gepaste afstand van 1,5 meter. Betalen kan uitsluitend per pin. 

Bezorgen
Wil je je artikelen toch liever thuis bezorgd krijgen? Wanneer je in de regio woont is dat veelal geen probleem en kan dit tegen geringe kosten. Omdat wij de RIVM richtlijnen opvolgen zal onze bezorger de gepaste afstand van 1,5 meter aanhouden en je bestelling voor de deur plaatsen. Als je nog moet betalen, legt onze bezorger de pinautomaat met het te betalen bedrag neer. Het pinapparaat wordt vanzelfsprekend na elke betaling schoongemaakt.