Slechts één belletje van ons vandaan...

Slechts één belletje van ons vandaan...

Online winkelen

Vanaf nu is het ook mogelijk om online bij ons winkelen!

De volgende producten zijn nu online te bestellen:

Daarnaast zijn wij druk bezig om de webshop zo snel mogelijk uit te breiden. Mocht je een artikel zoeken dat nog niet online staat, stuur dan een e-mail naar webshop@tuincentrumborghuis.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefonisch winkelen

Wil jij in deze tijd ook je huis, tuin of iemand anders opfleuren? Neem telefonisch contact met ons op via 074-2761010. Je krijgt één van onze collega’s aan de lijn die ‘samen’ met jou door ons tuincentrum winkelt en zo jouw gewenste artikelen helpt uitzoeken. Vervolgens kun je jouw artikelen laten bezorgen of ophalen bij ons magazijn aan het naastgelegen 'Erve Borghuis' en met de pin betalen, veilig en snel!

Afhalen of bezorgen

Afhalen
Jouw telefonische bestelling kun je dezelfde dag nog, en uiterlijk binnen twee werkdagen, bij ons magazijn aan het naastgelegen ‘erve Borghuis’ ophalen. Daar bel je aan bij de grote roldeur. Onze collega zorgt bij het betalen voor een gepaste afstand van 1,5 meter. Betalen kan uitsluitend per pin. Het pinapparaat wordt vanzelfsprekend na elke betaling schoongemaakt. Helaas kunnen wij niet helpen met het inladen van je bestelling omdat we dan niet de 1,5 meter afstand kunnen houden. Als je zware of grote producten koopt, zorg dan dat je zelf versterking meeneemt.

Bezorgen
Wil je je artikelen toch liever thuis bezorgd krijgen? Wanneer je in de regio woont is dat veelal geen probleem en kan dit tegen geringe kosten. Omdat wij de RIVM richtlijnen opvolgen zal onze bezorger de gepaste afstand van 1,5 meter aanhouden en je bestelling voor de deur plaatsen. Als je nog moet betalen, legt onze bezorger de pinautomaat met het te betalen bedrag neer. Het pinapparaat wordt vanzelfsprekend na elke betaling schoongemaakt.