KiKa Kerstballen actie

Koop bij ons een KiKa kerstbal voor €4,95 en doneer daarmee € 2,50 aan KiKa!
De vier KiKa helden van dit jaar Femke, Judith, Vera en Roos hebben vier unieke KiKa Kerstballen ontwikkeld. Ieder met een eigen persoonlijk verhaal, vertaald in een prachtige tekening. 

KiKa Kerstbal van Femke:

“Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. 
Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!”
 

Femke, 10 jaar

 

 

 

 

KiKa Kerstbal van Judith:

“In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik een infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!” 

Judith, 6 jaar

 

 

 

 

KiKa Kerstbal van Roos:

“Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala’s. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding.”

Roos, 14 jaar

 

 

 

 

KiKa Kerstbal van Vera:

“Ik dacht terug aan de Kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!”

- Vera, 5 jaar