• Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)
Vandaag zijn wij helaas gesloten

Kerstverslag Christmaholic 2020

Kerstverslag Christmaholic 2020

Voor het vierde jaar op rij is Saskia de Laat van Christmaholic is bij ons langs geweest om onze kerstshow te bewonderen. Ook benieuwd ook zij onze sfeervolle kerstshow ervaren heeft?

We kunnen het niet laten om hier alvast een paar mooie complimenten uit het verslag te plaatsen:

 • Als je een vaste volger of lezer bent, dan heb je alle kersttrends vast wel zien langskomen in foto’s en filmpjes. Maar heb je ze ook al eens in het echt gezien? Mocht je nog een tuincentrum zoeken waar ze állemaal te zien zijn: Borghuis is de place to be!

 • Hemel van twinkelende lichtjes: wat mij betreft dé showtopper van dit tuincentrum. Voor het thema ‘Pink Forest’ hebben ze zich echt volledig uitgeleefd! Wat een weelde. Ik kon alleen maar ‘WOW’ zeggen toen ik dit zag. Je loopt onder een meterslange hemel van twinkelende lichtjes en dwarrelende versieringen heen.
   
 • Hippe en moderne kerstdecoratie: er is een Safari-hoekje gemaakt met wilde dieren in het Wild Glam stuk. En Under the Stars is hier echt heerlijk groot en uitgebreid neergezet.
   
 • Bijna op het einde van de kerstshow vind je het kleine Borghuisje. Dat is dit jaar in winterse stijl opgetrokken. Niet zo uitbundig gedecoreerd als andere jaren, maar daardoor wel heel ‘vertaalbaar’ naar je eigen huis. Ook daar heb ik het trouwens met de twee Borghuis-medewerkers over gehad. Als je een kerstshow bezoekt, dan wil je enerzijds overdonderd worden door prachtige presentaties die je thuis nooit zou kunnen maken. Maar anderzijds wil je juist geïnspireerd worden met vignettes die wel na te maken zijn. Juist die combinatie maakt een kerstshow goed. Je combineert dan beleving en verwondering met inspiratie en echt gericht kunnen kerstshoppen voor je eigen huis. Dat doen ze bij Tuincentrum Borghuis altijd heel goed!
   
 • Ik weet dat een kersthow érg goed is als ik te veel mooie foto’s heb om uit te kiezen. En ik kwam thuis met bijna 1000 stuks, dus dat zegt wel wat hè? Ik vond het een juweeltje. Echt steevast één van de mooiste die ik bezoek!

Het hele verslag met foto's kun je hier lezen!