Kerstverslag Christmaholic

Saskia de Laat van Christmaholic is bij ons langs geweest om onze kerstshow te bewonderen. Het is alweer het derde jaar dat zij een bezoekje brengt aan onze show.

We kunnen het niet laten om hier alvast een paar mooie complimenten uit het verslag te plaatsen:

 • Dit jaar verraste de afdeling verlichting me echt bij Borghuis. Hij is groots opgezet en mooi open. Er staan allemaal tafels met leuke kleine verlichte decoraties.
   
 • Eén van de redenen dat de kerstshow bij Tuincentrum Borghuis mij altijd zo aanspreekt, is dat ze – net als ik – gek zijn op de groene, botanische en natuurlijke stijl. Ik hoopte dus dat die dit jaar weer volop aanwezig zou zijn. En ik werd niet teleurgesteld! 
   
 • Erg leuk is dat de route in de kerstshow helemaal veranderd is ten opzichte van voorgaande jaren. Robert en ik hadden echt het gevoel alsof we in een nieuwe kerstshow waren!
   
 • De laatste – super grote – afdeling is gereserveerd voor de traditionele en klassieke kerststijl. Met veel rood, groen, goud en wit. In het midden van deze traditionele kerstafdeling staat het – inmiddels wereldberoemde – kleine Borghuisje. Ieder jaar weer als ik hier naar binnen stap verzucht ik: “Mag ik hier wonen?”. Het huisje is nu dus volledig in landelijke, country christmas style versierd. En het klopt gewoon helemaal!
   
 • De kerstshow bij Tuincentrum Borghuis is gezellig, sfeervol en knus. Ik ga er heel graag heen om inspiratie op te doen, maar vooral om te shoppen. Ik krijg er ieder jaar weer koopkriebels en neem altijd iets mee naar huis.
   

Het hele verslag met foto's kun je hier lezen!