Woonmaand 2019 | Interieur & styling: nieuwe trends, collecties en inspiratie!

Oktober = Woonmaand

Is jouw woonkamer toe aan verandering? Vind je het leuk om de nieuwste trends in huis te halen? Heb je behoefte aan een totaal andere stijl? Of heb je gewoon zin in winkelen en het opdoen van inspiratie? Dan is oktober jouw maand!

De maand voor inspiratie!

Elk jaar is oktober de woonmaand. Een maand die helemaal in het teken staat van interieur en styling, want alle meubelmerken presenteren dan hun nieuwste collecties. Het is ook de maand waarin we de zomer toch echt gedag moeten zeggen, we moeten wennen aan kouder weer en langzaam steeds meer in huis blijven. We zoeken de gezelligheid, knusheid en geborgenheid op. Dekentjes, kussens en warmte. Maar het is ook heerlijk om even alles te veranderen, meubels te verschuiven of gewoon een hele andere stijl in je huis te creëren. 

Voelt jouw huis als een thuis?

Voel je je prettig in huis? Ben je blij met je bank? Zoek je nieuwe decoratie? Een ander kleurtje misschien? Met kleine aanpassingen zoals nieuwe kaarsen en accessoires heb je al gauw een hele andere sfeer in huis. Of gooi de boel helemaal om en creëer een sfeer waar jij je helemaal prettig bij voelt. Zoals nieuwe meubels, een andere kleur op de muur of een hele andere indeling. 

Stoer, landelijk & sfeervol

Industrieel, stoer, landelijk en natuurlijk zijn stijlen die terugkomen in de nieuwste wooncollecties. Van houten bankjes, metalen kandelaren, warm kleurige kaarsen, zachte kussen tot aan stoere lampen, robuuste decoratie en leren banken.

» Materialen

Hout, aluminium en metaal zijn materialen die veel te zien zijn. Producten van antique brass, metaal en zwart hout geven de stoere look in het interieur. De natuurlijke accenten van hout zorgen voor contrast en brengen rust in het geheel. De gebruikte stoffen geven een zachte touch, een aaibaar gehalte en een comfortabel gevoel. Zoals kussens van leer of nep bont en warme dekentjes of dierenvachten.   

» Patronen & vormen

Patronen en natuurlijke vormen zijn helemaal in dit jaar! Elementen van dieren en bladeren, kussens met vogels of een tafel in de vorm van een blad. De vormen en patronen geven een speels effect en halen de natuur in huis. 

» Kleuren

Sfeervolle kleuren geven een zacht accent dit jaar, zoals warm roze, honing of geel, bordeaux en goud. Deze kleuren staan prachtig in contrast met zwart en antraciet en de stoere materialen van antique brass en metaal. Ook natuurlijke kleuren komen terug, zoals groen en verweerd hout. 

Laat je bij ons inspireren

Ook bij ons staan de nieuwe collecties voor je klaar. Laat je inspireren en kom ideeën opdoen. Maak van je huis een heerlijke plek waar je kunt relaxen, bijkomen, genieten van familie en met je vrienden plezier kunt maken. Een plek waar jij je thuis voelt.