• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kinderfeestje Hengelo

Vier het gezelligste kinderfeestje in de buurt van Hengelo!Een kinderfeestje geven in de buurt van Hengelo? Bij Tuincentrum Borghuis in de regio van Hengelo viert u het leukste kinderfeestje. Wij zorgen dat er drinken is en lekker eten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een leuke activiteit naar keuze te doen!

Kinderfeestje reserveren in de buurt van Hengelo

Een kinderfeestje bij Tuincentrum Borghuis in de buurt van Hengelo is gemakkelijk te reserveren. Doe dat wel op tijd om teleurstellingen te voorkomen! Een kinderfeestje vieren bij Tuincentrum Borghuis nabij Hengelo zorgt gegarandeerd voor een gezellige middag. Uw kind kan gezellig zijn of haar verjaardag vieren met maximaal 14 vriendjes en vriendinnetjes! De activiteiten zijn onder andere:

  • dromenvangers maken;
  • knutselen met touw en spijkers;
  • bloemstukken maken.

Na het knutselen, maken we een foto-puzzeltocht door ons tuincentrum in de buurt van Hengelo. Na de tocht is het etenstijd! Een heerlijk patatje met een snack naar keuze staat voor je klaar! Heeft u liever een high-tea na de activiteit? Voor €2,95 extra per kind krijgt u er een high tea bij! Deze high tea bestaat uit onbeperkt ranja of thee inclusief zoete en zoute hapjes. Viert u geen kinderfeestjes meer, maar wilt u wel lekker creatief bezig zijn? Schrijf u in voor een van onze workshops!

Tuincentrum Borghuis zorgt voor gezelligheid

Een kinderfeestje in ons tuincentrum nabij Hengelo wordt gegarandeerd gezellig. Reserveer snel en wees verzekerd van een gezellig dagje creativiteit. Bij het reserveren kunt u de gewenste activiteit doorgeven. Wilt u meer informatie over een kinderfeestje nabij Hengelo? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op.